A tegnapi bejegyzésem követően páran rászedtek hogy nézzünk el egy Budapesti szórakozó helyre, gondoltam az egész napos punyadás után ránk is fér egy kis kikapcs, útközbe vettünk pár üveg bort s nekivágtunk az éjszakának ahogy oda értünk egyből pofán is csapot a káosz. Fél órás sorban állás közbe elfigyelgetem az embereket akik hangya mód tömörültek befele a bejáraton a döbbenet akkor ért minket amikor egyik srác következet a sorba aki velünk jött, elővette külföldi személyigazolványát(Román,Erdélyi Magyarról van szó) s meg se nézték a dátumot csak közölték vele hogy ő bizony ide nem mehet be ez már csak azért is felháborító mert előttünk bement a világ minden tájáról nagyszabásúan összeválogatott fiatalság krémje , sőt olyanok is akik jogilag be se mehetek volna mivel nem töltötték még a 18-at.

Ezek után vissza fordultunk s a kolinak vettük az irányt vettünk még pár üveg bort s én azon gondolkodtam vajon mért süllyedt idáig hőn szeret Nagy Magyarországunk, persze a tv-ben kurva jól mutat ahogy beszélnek a magyarság összetartásáról s egyéb sablon szarságokról de akkor kérdem hova a faszomba kell kivételezni egy Magyarral csak mert határon túl született? Ez véleményem szerint nem helyén való pláne hogy mindenki annyira nagy Haza szeretettel rendelkezik, hát mit ne mondjak lazán kitörölheti a társadalom a seggét a hangzatos beszédekkel a hovatartozásról s egyéb megnyerő HON dumákról, így hát köszönöm Magyarország így szeretlek!!!!
CELEBEK TURISTÁK KORNYIKÁLÓ IDIÓTÁK A TVBE GÁRDA MEG IMF HITEL AZ KELL DE A NÉPÜNK KINT MARAT RÉSZE NEM ?!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://division.blog.hu/api/trackback/id/tr724847928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása